Gastenboek / Guestbook

Elstarr

Halloo!

Het was fijn de laatste 10km met jullie te lopen

Re:Elstarr

Halloo!

Het was fijn de laatste 10km met jullie te lopen. Nogmaals bedankt voor de Lopy. Hopelijk brengt hij mij geluk de volgende tochten.

Groetjes Kim

Elstar tocht

Hoi hoi

Nogmaals bedankt voor de gezellige laatste kilometers. Lopy krijgt een mooi plekje aan me tas.. Hopelijk kom ik jullie nog een keer tegen.. Groetjes aan je dochter en misschien tot snel.. Groetjes eigenwijze loes

Bedankt!!!

Hey Piet,

Bedankt dat je me afgelopen dinsdag op sleeptouw heb genomen. Dankzij jou heb ik de eerste dag uitgelopen! Woensdag heb ik halverwege alsnog op moeten geven, maar die eerste dag neemt niemand mij meer af :-)

Volgend jaar hopelijk een nieuwe poging en wie weet kom ik je dan nog tegen. Lopy gaat vanaf nu sowieso iedere wandeling mee!

Groeten Danielle

Re:Bedankt!!!

Hoi Danielle,

Heel graag gedaan, was voor mij erg leuk je te ontmoeten.........volgend jaar praten we verder!!
Groet
Piet

Key ring

Thank you very much for the key ring which I got from Colinda. It is very nice, I will use it.

AGS post

Hallo, het was leuk om jullie weer eens real life te ontmoeten.
Wat een ongeduld bij de jonkies (op vrijdag) en wat hebben ze het goed gedaan.
Allemaal van harte gefeliciteerd en weet dat jullie van harte welkom zijn bij ons in de "Oase".

Re:AGS post

Hoi Cornelia, dank je voor de uitnodiging en de verzorging, zal ik ook zeker met de kids delen voor volgend jaar als ze het alleen mogen doen!

misselijk op de zevenheuvelen

Ik wil jullie via deze weg nog super bedanken voor de steun die jullie mij gegeven hebben op de derde dag tijdens de zevenheuvelen in Nijmegen dit jaar. Ik was erg misselijk en jullie hebben mij een tijdje op sleeptouw genomen. Je maakte een groene teckel voor me die ik de hele weg bij me gedragen heb. Hij is inmiddels omgedoopt tot Canadian sausage-dog. ( De opblaas hond is zelfs mee gereist naar Drenthe. ) Aan het eind van de Zevenheuvelen ben ik verder gelopen alleen, met m'n opblaashond. Ruim op tijd gefinished, maar op de Wedren alsnog knock out gegaan. Bij de medische hulp hebben ze mij aan het infuus gelegd, maar mijn "hulphond" bleef bij me. Het heeft me oprecht steun gegeven. Gisteren heb ik de vierdaagse dan ook fluitend volbracht. Mede dankzij de steun die jullie mij gegeven hebben. Nogmaals heel veel dank!! En ik hoop jullie volgend jaar weer te treffen in Nijmegen!

Re:misselijk op de zevenheuvelen

Hoi Sjany, Fijn te horen dat je mede door ons het goed hebt volbracht en dat je hondje je zoveel steun heeft gegeven! Ook super dat je de laatste dag ondanks je problemen goed hebt doorstaan en we hopen je idd volgend jaar weer te ontmoeten. Groetjes Piet en Jazlyn

Nieuw bericht